ماجرای فیلم جنجالی از وارد شدن واکسن فایزر به کشور
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره ماجرای فیلم جنجالی از واکسن فایزر درون کشور توضیح داد.

دکتر کیانوش جهانپور افزود: آنچه در فیلم مشخص است نوار بسته بندی پست بین المللی شرکت دویچه پست موسوم به DHL است که این شرکت در حال حاضر هیچ محموله‌ای به ایران ارسال نمی‌کند.

وی اضافه کرد: این احتمال وجود دارد که اگر این فیلم داخل ایران ضبط شده باشد شاید محموله به یکی از کشور‌های همسایه ما پست و سپس بطور قاچاق وارد کشور شده باشد.

سازمان غذا و دارو می‌گوید: «معلوم نیست این فیلم در ایران پر شده یا مثلا در کردستان عراق... روی این بسته برچسب پستی شرکت دویچه پست آلمان دیده‌می‌شود که هیچ رابطه‌ای فعلا با ایران ندارد.

چند ساعتی است فیلمی مربوط به یک پالت کوچک واکسن فایزر در فضای مجازی منتشر شده است که داخل فیلم افرادی به زبان فارسی صحبت می‌کنند.

ویدئویی جنجالی از واکسن فایزر که گفته می‌شود متعلق به داخل ایران است در فضای مجازی منتشر شد که سخنگوی سازمان غذا و دارو به آن واکنش نشان داد. 

در لحظه ۲:۳۳ ویدیو، بالای صفحه دستگاهی که دمای یخچال ویژه واکسن را نشان می‌دهد، نشانی اینترنتی وب‌سایت «شرکت مهندسی فراتجهیز آرمان‌پژوه» مشخص است. این شرکت که دفترش، اصفهان است، بنابر آن‌چه در وب‌سایتش آمده ازجمله یخچال‌ها، فریزر‌ها و محفظه‌های تست دمایی برنامه‌پذیر و دما ثابت از دمای 80- تا 180 + درجه سانتی‌گراد با کاربردهای پزشکی، آزمایشگاهی، صنعتی تولید می‌کند. ماه‌ ها چهره‌های علمی در ایران مدعی‌بودند، امکانات نگه‌داری واکسن فایزر در دماهای بسیار پایین در ایران وجود ندارد !!

فایزر، (به انگلیسی: Pfizer) ابرشرکت داروسازی آمریکایی چندملیتی است، که با درآمد سالانهٔ ۵۱٫۷ میلیارد دلار، به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکت داروسازی جهان شناخته می‌شود.

ابرشرکت فایزر در سال ۱۸۴۹ توسط یک شیمی‌دان آلمانی، به‌نام چارلز فایزر تأسیس شد. این ابرشرکت در طول فعالیت خود در صنعت داروسازی، شرکت‌ها و کارخانجات دارویی بسیاری را خریداری، تصاحب و در مجموعهٔ فایزر ادغام نمود، که از آن جمله این شرکت‌ها می‌توان به ادغام وارنر-لمبرت در سال ۲۰۰۰، فارمسیا در ۲۰۰۳ و وایت در سال ۲۰۰۹ اشاره کرد.

دفتر مرکزی این ابرشرکت در شهر نیویورک قرار دارد

۰ نظر